Berrygroup OÜ

home-about

Spetsialiseerumine ja kogemused
Me külmutame, pakime ja käsitleme vabas looduses kasvanud marju meie litsentseeritud tehastes mis asuvad Soomes ja Eestis. Meil on väga pikaldased ning põhjalikud kogemused oma valdkonnas. Meie lai partnerite koostöövõrgustik katab nii Eestit, Soomet kui ka Rootsit.

Kvaliteet
Kõik meie marjad on käsitsi korjatud puhtast ning puutumata Põhjamaade loodusest. Kogu protsess on naturaalne ning puhas. Tänu põhjamaade puutumata ning puhtale loodusele kasvavad marjad naturaalselt ning sisaldavad seetõttu suurel hulgal antioksüdante. Marjade radioaktiivsuse sisaldus on samuti väga madal ehk ei ületa looduslikku fooni.

Pakkimine ja transport
Marjad külmutatakse ja puhastatakse spetsiaalse varustusega ning pakitakse vastavalt kliendi soovidele. Me transpordime oma marju üle maailma.

One thought on “Berrygroup OÜ

Leave a Reply